Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:59:26

Чернігівські таксисти можуть стати амбасадорами міста

27.07.2019   12:34Агенцiя

У чернігівському Туристично-інформаційному центрі (знаходиться ТІЦ на Шевченка, 9) 25 липня вперше відбулася лекція про чернігівські пам’ятки, влаштована спеціально для місцевих таксистів.

Адже саме вони часто-густо зустрічають туристів першими, відповідають на їх запитання про «що в Чернігові варто подивитися», справляють на туристів перше враження.

Лекція зібрала понад два десятки слухачів. Вони були представниками поки що тільки однієї фірми, що надає послуги таксі в Чернігові. Але ТІЦ готовий провести аналогічні заняття та налагодити співпрацю з усіма їх колегами, які висловлять таке бажання і будуть до неї готові.

Отже, першим на пропозицію Управління культури та туризму Чернігівської міської ради відгукнулося керівництво таксі HOPIN. Нещодавно керівництво цієї фірми та керівництво управління підписали меморандум про співпрацю, зміст якого полягає в наступному.

ТІЦ, замовляючи таксі для туристів на їх прохання, буде впевнений, що авто приїде нове (не старіше 2010 року випуску), водій буде вдягнений у форму, обслуговування – ввічливе і уважне, поставити валізи в багажник допоможуть.  Окрім того, в машині пасажир зможе взяти безкоштовно буклети про Чернігів, карту його історичних  пам’яток і візитку ТІЦ.  Таксі ж натомість отримає замовлення і, відповідно, можливість заробити.

- У нас бувають випадки, коли туристи просять, наприклад, викликати таксі на Антонієві печери. І ти гадаєш, що зараз приїде. Іноді все добре, а іноді машини, та й водії, бувають такими, що туристи злякаються, - розповідає заступнця керівника управління Катерина Литвин. - Тому й умови угоди такі. Плюс якщо турист поцікавиться – то водій розповість, зорієнтує його по туристичних об’єктах, а якщо виникнуть ще питання – то направить у ТІЦ на Шевченка 9. Нам дуже приємно, що ця фірма відгукнулася на нашу пропозицію одразу. Будуть бажаючі ще – ми тільки за, чим більше тим краще.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини