Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:42:42

Концерт обласного філармонійного центру до дня Конституції

28.06.2019   16:56Агенцiя

У переддень святкування 23-ої річниці Конституції України кращі колективи та артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (генеральний директор-керівник художній, заслужений діяч мистецтв України Сергій Теребун) виступили перед жителями та гостями Чернігова.

27 червня 2019 року у сквері імені Богдана Хмельницького піднесений настрій створювали  Академічний народний хор (художній керівник та головний диригент ­ заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур), Академічний  симфонічний оркестр «Філармонія» (художній керівник та головний диригент заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач), Капела бандуристів ім. О. Вересая (керівники - заслужена артистка України Раїса Борщ та заслужений працівник культури України Микола Борщ) і солісти обласного філармонійного центру - заслужений артист України Сергій Сулімовський, заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, лауреати міжнародних і всеукраїнських конкурсів Марина Маккей, Вячеслав Мацвійко, Марина Коваленко та Макс Пузан. Провели концерт Інна та Ігор Василенки. Режисер дійства - Дмитро Обєдніков, звук – Володимир Попов.

Учасників урочистого заходу від імені обласної влади привітала керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Ірина Соломаха.

Варто відмітити, що значну глядацьку аудиторію святкового концерту під відкритим небом склали сотні чернігівських випускників, які цього дня відзначали завершення свого шкільного життя. То ж автори концерту врахували і цю особливість заходу. Крім музики і пісень національно-патріотичного спрямування, звучали твори про кохання і, звичайно ж, вальс.

Свято відбулося за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини