Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:29:27

Відбувся фестиваль-конкурс для талановитих багатодітних родин

31.05.2019   09:07Агенцiя

Близько ста учасників заключного етапу обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» зібралися в Обласному молодіжному центрі, аби продемонструвати свої здібності.

Журі оцінювало співи, танці, виконання музики, картини, вишивку та інші прояви власної індивідуальності конкурсантів. Завітала на захід і заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова.

— Кожна дитина — це зірочка, якій ми, дорослі, допомагаємо засяяти. А цей конкурс — маленька сходинка на шляху до великих звершень. Пам’ятайте, що, приїхавши сюди, ви вже переможці. Вірте у власні сили і не втрачайте жодної можливості збагатити свій внутрішній світ, — звернулася до учасників Наталія Романова.

Фестиваль-конкурс проводиться у кількох номінаціях: вокальне мистецтво, українська патріотична пісня, хореографія, музичне виконання, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, художнє та авторське виконання, оригінальний жанр. Його мета — відродження та популяризація національних цінностей української багатодітної родини, відтворення та збереження народних родинних традицій, реалізація творчих здібностей дітей.

Окрім подарунків, на переможців чекають путівки до дитячих оздоровчих закладів.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини