Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:13:36

“Світові хіти”: і знову аншлаг

30.01.2019   08:27Агенцiя

Не зміг великий зал Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм напередодні початку різдвяно-новорічних свят вмістити всіх бажаючих наживо побачити шоу “Світові хіти” у виконанні Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача, а також заслуженого артиста України Сергія Сулімовського і лауреата всеукраїнських і міжнародних конкурсів Ольги Печко.

Тому 29 січня — на численні прохання глядачів! - програма “Світові хіти” знову прозвучала зі сцени філармонійного центру.

Два відділення музичного свята. Два відділення класики — академічної і естрадної: “Вальс квітів” Петра Чайковського і “Танцююча королева” ABBA, “O surdato ’nnammurato” з репертуару Лучано Паваротті, “Parlami d'amore, Mariù” з репертуару Маріо Ланца і знайомий всім хіт Queen "I Want To Break Free"... Від щемлячих "Don’t Cry for Me Argentina" і арії Ісуса Христа з опери "Ісус Христос — суперзірка" Ендрю Ллойд Веббера до танцювальних "What A Feeling" чи "Lady Marmalade". Плюс музика кіно - "Місія нездійсненна", "Пірати Карибського моря"...

Що об’єднує ці твори? Неповторність їх бачення, адже творчий почерк Миколи Сукача і його колективу, Ольги Печко, Сергія Сулімовського так само легко впізнаваний, як і перші ж ноти світових хітів. Тому й знову їх спільна програма зібрала аншлаг в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини