Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:52:28

Відбулася презентація книги "Вклоняємось доземно українському солдату"

05.04.2018   13:21Агенцiя

В Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка відбулася презентація четвертого видання книги «Вклоняємось доземно українському солдату», яке підготував і видав колектив Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Для читацької спільноти міста, книгу презентували військові журналісти та офіцери-учасники антитерористичної операції. 

– Книга містить замальовки, нариси та унікальні фотографії, зібрані військовими журналістами про героїв війни на гарячому Донбасі, вона покликана відповісти на питання «Хто вони, захисники України?

Яку ціну платять, виконуючи свій професійний обов’язок?» - розповів присутнім начальник інформаційного відділу редакції збору та обробки інформації з регіонів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» у м. Чернігові полковник Вадим Мисник.

Під час презентації свої враження від книги висловили військовослужбовці гарнізону, ветерани АТО, педагоги й науковці.

Також перед присутніми виступила артистка розмовного жанру Чернігівського філармонійного центру, мати загиблого захисника України Володимира Близнюка Олена Белеванцева. Вона продекламувала уривок з поеми про події на Донбасі «Рубікон», автор міні-вистави Юрій Соколов. 

На завершення презентації декілька десятків примірників книги були надані бібліотекам Чернігівщини та навчальним закладам.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини