Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:58:26

Микола Томенко презентував мешканцям Ніжина фільм з циклу "7 чудес України"

01.02.2018   14:57

В рамках Всеукраїнської акції «7 чудес України» Микола Томенко презентував мешканцям та гостям Ніжина фільм про історію міста.

Він зазначив, що унікальність міста, перш за все, полягає у значній  кількості пам’яток історії та архітектури, що робить місто фактично музеєм «під відкритим небом».

Захід відбувся 31 січня в актовому залі Ніжинського агротехнічного інституту. Глядачами стали представники влади міста, громади Ніжина, місцеві історики, краєзнавці.

Ініціатор акції подякував за допомогу у створенні фільму міському голові Анатолію Ліннику, Народному депутату Олександру Кодолі та ректору Ніжинського аграрного інституту Василю Лукачу.

    “Ми керувалися таким принципом – кожен фільм проекту першою має побачити громада міста, а потім відео вже вийдуть на телеканалах країни”, – сказав під час презентації фільму організатор проекту “7 чудес України: історичні міста і містечка” Микола Томенко.

Він також зазначив, що телеканал ZIK розпочав показ фільмів. Ніжин покажуть вже в неділю 4 лютого о 16.30.

Нагадаємо, ці пізнавальні відео присвячені 10 містам-переможцям останнього етапу акції фонду “Рідна країна” «7 чудес України: історичні міста та містечка»: Бердянську (Запорізька обл.), Білій Церкві (Київська обл.), Галичу (Івано-Франківська обл.), Диканьці (Полтавська обл.), Каневу (Черкаська обл.), Ніжину (Чернігівська обл.), Хусту (Закарпатська обл.), а також – Бердичеву (Житомирська обл.), Жовкві (Львівська обл.) та Теребовлі (Тернопільська обл.). Хронометраж кожної серії – 18-20 хвилин.

Раніше на українських телеканалах транслювалися короткі версії цих фільмів.

http://ridna.ua/2018/02/mykola-tomenko-prezentuvav-meshkantsyam-nizhyna-film-z-tsyklu-7-chudes-ukrajiny/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини