Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:37:10

Стартує фотоконкурс "ЦЕ МОЄ МІСТО"

29.08.2017   07:23Агенцiя

Управління культури та туризму Чернігівської міської ради та Міський Палац культури оголошує конкурс фотографії «Це моє місто».

Історія нашого міста сягає глибини віків. Та час плине, Чернігів змінюється, розквітає новими барвами. Яким стає обличчя нашого міста у новому столітті? Які люди в ньому живуть? Розкажіть нам про це за допомогою фотографії у жанрі «Street Art». Вулична фотографія або стріт-фотографія – це жанр фотографії, особливістю якого є те, що фото зроблене в громадському місці: на вулиці, в парку, на пляжі тощо.

До участі запрошуються професійні фотографи та фотолюбителі.

Для участі необхідно: до 14 вересня надіслати на електронну адресу fotoche@gmail.com з поміткою «Фотоконкурс» не більше 5-ти якісних фотографій, формату А3.
У листі вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

Оголошення переможців та підсумкова експозиція робіт конкурсу відбудеться 21 вересня в Міському Палаці культури в рамках святкових заходів до Дня міста.
Переможців обиратиме компетентне журі. Три кращі роботи отримають грошові винагороди.

Шляхом інтернет голосування буде визначено переможця в номінації «Лайк фото». Фото для голосування будуть розміщені на сторінці Facebook Міського Палацу культури.

Увага! Менші за розміром знімки прийматися не будуть. За організаторами залишається право відмовити у розгляді та публікації фотографії без пояснення причин відмови.
Фотографії приймаються без логотипу автора та паспорту.
Організатори мають право використовувати роботи учасників для популяризації та висвітлення інформації щодо конкурсу.

Результати фотоконкурсу будуть оприлюднені на сайтах та на сторінках у соціальних мережах організаторів та співорганізаторів.

Детальна інформація за телефоном: 0939800093.

 
Міський палац культури

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини