Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:44:14

Два фільми про війну знімають на базі танкової бригади на Чернігівщині

27.03.2017   11:49Агенцiя

Відразу два фільми - "Перехрестя Балу" та "Кіборги" - знімають зараз на базі Першої окремої гвардійської танкової бригади, що дислокується в селищі Гончарівському Чернігівської області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє оперативне управління "Північ" з посиланням на прес-офіцера танкової бригади.

"Один під назвою "Перехрестя Балу" готує до випуску Міжнародний продюсерський центр "Фор-Пост". Стрічка знімається на замовлення Державної агенції з питань кіно", - йдеться у повідомленні.

Ідею створення цієї картини підтримав Президент України Петро Порошенко під час вручення "Золотої  Зірки" Героя України вдові загиблого на блокпосту В’ячеслава Семенова з позивним "Балу". У фільмі висвітлюватимуться героїзм та самовідданість військовослужбовців ряду підрозділів ЗСУ, які на ключовому блокпосту стримували просування ворожих сил на Дебальцеве, та військові злочини російсько-терористичних формувань.
Читайте також: До 100-ліття Української революції Буковський презентував новий фільм

Другу картину - "Кіборги" - в Гончарівському знімають режисер Ахтем Сеітаблаєв і ТОВ "Ідас-фільм". Це історія про людей, які впродовж 242 днів тримали оборону Донецького аеропорту. В основі стрічки реальні події.

Зазначається, що танкова бригада всіляко допомагає кінематографістам, забезпечує зйомки фільмів особовим складом, технікою та зброєю.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини