Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:43:44

В Чернігові презентували "Орієнтири спротиву"

26.05.2016   15:36Агенцiя

В Чернігові радикальний філософ правого спрямування Ігор Загребельний презентував оновлений погляд на український націоналізм.

«Орієнтири спротиву» є збірником статей, які дають відповіді на питання історії, сьогодення та майбутнього правого руху. Автор приїхав до Чернігова особисто аби презентувати власний доробок.

Ігор Загребельний є не просто сучасним автором радикально правого спрямування, він є одним із ідеологів «Правого Сектору». Багаторічний активіст націоналістичного руху, політв’язень часів Януковича. Автор книг «Націоналізм versus Модерн», «Майдан. Хроніки недореволюції», «Степан Бандера: міфологія української свободи», а також низки численних статей.

Його крайній доробок – книга «Орієнтири спротиву» - книга. котра охоплює широке коло тем: теорія українського націоналізму, нинішня війна, проблеми ісламу та кольорової міграції, оцінки Другої світової війни, нав’язування ідеології ЛГБТ, взаємини України й країн Заходу та інше.

Однією із тем є перспективи подальшої націоналістичної боротьби в Україні і можливість революції.

Книга дає відповіді на низку актуальних проблем сьогодення і розрахована на тих, хто усвідомлює чи, принаймні, відчуває, що з цим світом «щось не так», а тому хоче знайти для себе істинні орієнтири боротьби.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини