Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:21:36

Сорочинський ярмарок на сцені обласного театру при повному аншлазі! ФОТОрепортаж

22.03.2016   12:51Агенцiя

Колоритний, сповнений яскравого блиску мюзикл «Сорочинський ярмарок», з яким прибули на наш фестиваль артисти кіровоградського Театру корифеїв, з перших хвилин заполонив глядацьку залу емоційною акторською грою, дзвінкими голосами, запальними танцями – одним словом, ярмаркували корифеї знатно!

Вози, повні збіжжя та всілякого краму, гуркотіли по сцені, як сорочинським шляхом, цигани співали та витанцьовували у барвистому вихорі спідниць, і всюдисуща нечиста сила, як воно і буває в житті, управляла цим розмаїто-ярмарковим сценічним дійством. До речі, щодо постаті чорта, який не тільки за задумом режисера був репрезентантом дійства вистави, а й виявився, на відміну від гоголівського прототипу, симпатичним і привабливим. Виходить, навіть маючи сатанинську природу, можна бути спроможним на добрі справи і допомагати закоханим.

Тож, вручаючи перед початком вистави наш чернігівський коровай директорові Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького Володимиру Єфімову, голова оргкомітету фестивалю Сергій Мойсієнко щиро дякував гостей за участь у цьогорічному фестивалі. А художній керівник-головний режисер нашого театру Андрій Бакіров після завершення спектаклю під гарячі оплески захоплених глядачів і вигуки «Браво!» вручив своєму колезі, режисеру-постановнику мюзиклу Євгену Курману Диплом учасника фестивалю «Слов’янські театральні зустрічі» – 2016.

Вітаємо творчий колектив кіровоградців з успішним «ярмаркуванням» на нашому фестивалі і бажаємо, щоб їхні творчі здобутки завжди були «конкурентоспроможним товаром» і користувалися підвищеним попитом у вдячного глядача.

Раїса Міненко

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини