Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:25:52

У Чернігові презентували збірку спогадів про Олексія Коновалова

01.02.2016   07:39

31 січня в Чернігові відбулась презентація збірки спогадів про героя російсько-української війни Олексія Коновалова, який загинув поблизу с. Велика Чернігівка на Луганщині.

Віддати шану герою зібрались батьки, близькі друзі та побратими-свободівці. Над створенням збірки свободівці працювали з кінця листопада 2015 року, аби встигнути до дня народження націоналіста та презентувати її загалу.

У збірці представлені спогади друзів про Олексія Коновалова. Під час презентації присутнім також продемонстрували відеофільм про участь Олексія у Революції гідності, а також особисті світлини.

Кожен охочий мав змогу поділитись власними спогадами про Олексія. Друзі націоналіста згадують його як надзвичайно добру та чуйну людину. Сусіди говорять, що до Олексія завжди можна було звернутись по допомогу.

Олексій Коновалов був активним учасником Революції гідності. Після Майдану брав участь у формуванні місцевої Самооборони. У березні 2014 року - був одним з ініціаторів створення блок-постів на Чернігівщині. У квітні 2014 року зголосився піти добровольцем на фронт, у якості командира взводу 13-го батальйону територіальної оборони. 12 червня 2014 року трагічна звістка вразила рідних і друзів - поблизу села Велика Чернігівка Луганської області загинув Олексій Коновалов.

Останні новини Чернігівщини

24 квітня: цей день в Україні і світі

24 квітня: цей день в Україні і світі 11:21

ДЕНЬ 791 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 791 RUSSIAN AGRESSION

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).