Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:33:08

"Яскрава країна" визначила переможців

30.09.2015   08:18Агенцiя

25 – 27 вересня відбувся V Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Яскрава країна в Чернігові-2015", приурочений до 72-ї річниці визволення Чернігівщини від нацистських загарбників та Всесвітнього дня туризму.

Захід відбувся за підтримки облдержадміністрації, Департаменту культури й туризму, національностей та релігій ОДА та Благодійного фонду «Поліський оберіг». Ініціатор і організатор конкурсу – громадська організація «Яскрава країна», яка має великий досвід проведення хореографічних та вокальних фестивалів.

За звання найкращого у номінаціях вокал та хореографія боролися не тільки учасники з різних куточків України (Київська, Чернігівська, Тернопільська, Харківська, Закарпатська, Дніпропетровська області), але й конкурсанти з Білорусі. Загалом було близько 700 учасників.

Програма фестивалю була насиченою та включала в себе благодійний виступ, конкурсну програму, сольний концерт Назара Хассана за участі талановитих учасників фестивалю, танцювальний флеш-моб та фінальний гала-концерт.

Переможцями в академічному вокалі стали: Анастасія Буряк, Діана Мазур, Лілія Савенська з Чернігова. У народному вокалі: фольклорний гурт із Харкова «Веселин» та Марія Лупан із Харкова. В естрадному вокалі: Евеліна Дзибура зі Славутича, Вероніка Висоцька з Білорусі, Євгенія Поліщук із Чернігова, Ірина Трикур із Закарпаття, Анна Фещенко з Києва. Кращими в хореографії стали колективи: студія естрадного спортивного танцю «Реверанс» із Чернігова та «Балет А-6» із Києва.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.