Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:32:26

До Всеукраїнського дня бібліотек

29.09.2015   08:51

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, що відзначатиметься 30 вересня, відбулися у міській бібліотеці імені М.Коцюбинського.

З професійним святом бібліотекарів обласного центру Чернігівщини привітали міський голова Олександр Соколов, начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, представник профспілки працівників культури Іван Буренко.

Міський голова назвав позитивом збереження і розвиток бібліотечної мережі Чернігова, адже сьогодні бібліотеки асоціюються не просто з книгами, а є потужними інформаційними центрами, де кожен може отримати необхідну інформацію, знайти коло однодумців. "Ми повинні підтримувати і надалі високі стандарти бібліотек Чернігова, впроваджувати найкращий досвід колег", - зазначив О.Соколов.

Ю.Ткач назвав бібліотекарів Чернігова передовим загоном працівників культури міста, адже вони готові впроваджувати у роботу нові підходи та сучасні методики.

Гості вручили кращим працівникам бібліотечної системи Чернігова почесні грамоти та подяки. Працівники бібліотеки імені Коцюбинського презентували свої напрацювання, особливо щодо роботи із різними групами відвідувачів. Також було підбито підсумки конкурсу "Ярмарок інноваційних бібліотечних ідей – 2015".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини