Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:36:23

Двобій на сцені. ФОТО

29.04.2015   08:19Агенцiя

При цих словах у вашій уяві знову бокс чи важка атлетика. Але шановні, вибачайте. Цього разу на сцену вийшли музиканти-професіонали.

Отакої скажете. А як музиканти можуть на сцені зробити двобій. Ні, ні. В пику не б,ють. Вони по іншому, по професійному. А все це завдяки цього Сергія Вовка, бо ж не сидиться йому як керівнику «Сіверських клейнодів».

Ось і цього разу на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм у музичному двобої,так званий вже п,ятий проект FOLKENГЕРЦЬ зустрілися досить цікава людина, бандурист-новатор, композитор, викладач Одеської музичної Академії, соліст ансамблю «Чайка» Одеської філармонії, лауреат багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів ГЕОРГІЙ МАТВІЄВ.

Він вперше на основі бандурної музики зробив цікавий кліп. Він дуже професійно підходить до гри на бандурі і нам було цікаво знати як засобами музичної виразності показує на цьому українському народному інструменті.

До речі сказати, він грає на бандурі виготовленій в Чернігові. Під час концерту на сцені було багато прем,єр, які «Сіверські клейноди» робили разом з Георгієм.

Звісно, засобами фоторепортажу важкувати передати ту атмосферу, яка панувала на сцені та в залі. То ж вашій незвичайний, музичний фоторепортаж, такого ще не було з концертної зали. Включайте уяви, настройтеся на звучання бандури і вперед!


Віктор Кошмап

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини