Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:13:36

Відбулася творча зустріч майстрів Ніжина

18.02.2015   07:59

14 лютого в Ніжинській міській центральній бібліотеці відбулася творча зустріч майстрів Ніжина. На яку завітало більше 20 осіб: художники, вишивальниці, різьбярі - люди, які володіють різними техніками народної творчості, повідомляє nizhynrada.org.

Кожен приніс з собою  декілька своїх робіт, з яких склалася розгорнута виставка-вернісаж.

Працівниками бібліотеки була оформлена виставка про ніжинських майстрів та книжкова виставка про різні види народної творчості.
 
Учасників зустрічі привітав заступник міського голови Баранков О. Г. Він висловив свою вдячність майстрам, які своєю творчістю  прославляють  наше місто в різних куточках України та за її межами.
 
Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради В. С. Примаченко повідомив про  розробку проекту «Положення про присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області».
 
Присутніх ознайомили зі змістом даного проекту, після чого відбулося активне та емоційне обговорення. 

Також  кожен бажаючий має змогу більш детально ознайомитися з проектом «Положення… » на офіційному сайті Ніжинської міської ради та внести  свої пропозиції.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини