Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:48:13

У Чернігові "Студентська Свобода" провела навчальну лекцією на тему: "Голодомор як Геноцид української нації"

22.11.2014   08:49Агенцiя

19 листопада активісти Чернігівської "Студентської Свобода" відвідали місцевий будівельний ліцей, у якому націоналісти провели навчальну лекцією на тему: "Голодомор як Геноцид української нації".

У страшні для українців роки Голодомору студентам інституту історії здійснив екскурс активіст молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Віталій Бурмака. Націоналіст наголосив на цілеспрямованому знищенні українського народу "совєцьким" режимом, розповів про основні причини та наслідки Голодомору.

"Смерть від голоду найстрашніша, оскільки вона затяжна і нестерпна. Саме таку політику проводив Сталін відносно українського селянина, оскільки останній за своєю природою індивідуаліст, що має бачити результати своєї праці.
Врожай комуністи забирали, в результаті чого зростала селянська непокора, що страшно непокоїло Москву. Тому "совєти" мали щось робити і обрали дуже страшну помсту за непокору – Голодомор. Маємо пам'ятати про страшну сторінку в історії нашого незламного народу, що знову ж таки підтверджує той факт, що Росія, в якій би формі вона не існувала, постійно впродовж віків нищить українців, принижує, не може змиритися з нашою незалежністю. Тож маємо домогтися визнання Голодомору геноцидом української нації з боку Росії та покарати відповідальних", – зазначив Віталій Бурмака.


Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини