Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:36:42

Солісти філармонійного центру завітали до Замглайського будинку-інтернату для дітей-інвалідів

21.11.2014   10:08Агенцiя

17 листопада Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм познайомився з вихованцями одного з дитячих інтернатів Чернігівської області.

У Замглайському будинку-інтернаті для дітей-інвалідів, куди приїхав творчий колектив, знаходяться 97 дівчаток у віці від 6 до 35 років з обмеженими фізичними і розумовими здібностями.

Звісно, що в інтернаті є свої проблеми та турботи, але незважаючи на важкі життєві обставини, таким людям більш за все не вистачає людського тепла, спілкування і любові. Тому благодійний концерт, що представив філармонійний центр, став яскравою подією в житті інтернату.

З перших хвилин між артистами та вихованцями створилась атмосфера взаєморозуміння, адже дівчата з нетерпінням чекали цей захід та підготували сюрприз для своїх гостей - невеличку концертну програму. Артисти були глибоко вражені цими номерами, які були наповнені сердечним теплом та дитячою невимушеністю.

Це дало концертним виконавцям філармонійного центру додатковий творчий заряд, котрим вони одразу поділились зі своїми маленькими шанувальниками.

Діти щиро раділи музичному подарунку та сердечно нагороджували оплесками та посмішками учасників концерту — Заслужених артистів України Володимира Гришина та Миколу Збарадського, Лауреата Міжнародних конкурсів Марину Маккей, та солістів філармонійного центру Ніну Коцур та Юлію Венську.

Після концерту артисти із задоволенням знайомилися і спілкувалися зі своїми новими глядачами. Ця подія назавжди залишиться в серцях дітей. Пісня вкотре об’єднала людей у сердечному спілкуванні і започаткувала дружбу між ними.

Наприкінці заходу, директор будинку-інтернату Сергій Могильний подякував артистам за чудову програму та зізнався, що перед концертом мав деякі сумніви, щодо сприйняття концертної програми своїми підлеглими, але професіоналізм артистів філармонійного центру, та любов, з якою вони виконували свої пісні зразу створили тепле взаємне спілкування і святкову атмосферу в залі. Це був незабутній чудовий день і він разом з дітьми сподіваються, що артисти невдовзі завітають знову, щоб повторити це свято!

 

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини