Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:23:52

Фестиваль "Поклик серця" вп’яте пройшов у Чернігові

20.10.2014   17:21

Гала-концерт П’ятого відкритого міського фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поклик серця» пройшов у Чернігові 19 жовтня в рамках заходів із відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Учасників та гостей фестивалю привітав заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров. Він, зокрема, зазначив, що приємно в цей складний для держави час бачити такі щирі прояви патріотизму, особливо, з боку молоді, та побажав усім творчих злетів і перемог, добра і щастя, мирного неба над головою.

За інформацією директора міського Палацу культури Анатолія Кирилюка, родзинкою цьогорічного фестивалю став репертуар виконавців: на відміну від попередніх років, коли переважали твори на військову тематику, зараз лунали саме українські пісні.

Лауреатами фестивалю-конкурсу за рішення журі стали:

в номінації «Вокальні ансамблі» диплом третього ступеня здобув вокальний дует у складі Дмитра Гречка та Олександра Лузана;

в номінації «Солісти-вокалісти»

диплом ІІІ ступеня отримали:
Анастасія Штупун;
Дар’я Протченко;
Діана Свириденко;

дипломом ІІ ступеня відзначені:
Вікторія Галамага;
Олександр Лузан;
Ганна Мекшун;

дипломом І ступеня нагороджені:
Альона Жежель;
Ганна Кабенок;
Микола Морозов;
Еліна Доман.

Гран-прі фестивалю здобув Олександр Чижков.

Захід організовується п’ятий рік поспіль із метою пропаганди творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до рідного краю, його історичного минулого.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.