Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:23:32

Андрій Макаревич до Чернігова не приїде

18.09.2014   09:48Агенцiя

Декілька днів тому чернігівська влада практично заборонила проведення фестивалю "Chernihiv Jazz Open 2014" так само як і інших культурних заходів у Чернігові.

І коли вже організаторам вдалося відстояти та довести доцільність їх проведення, вони отримали листа від від прес-служби Андрія Макаревича та Ільдара Казаханова, у якому їх повідомляли про скасування концерту.

Далі офіційне звернення організаторів фестивалю Chernihiv Jazz Open 2014

Дорогі друзі і глядачі фестивалю!

Увечері 16 вересня ми отримали наступне повідомлення від прес-служби Андрія Макаревича та Ільдара Казаханова:

«Дорогі друзі. На жаль, ми не зможемо виступити 27 вересня на джазовому фестивалі в Чернігові. «Коли говорять гармати, музи мовчать» - і не всім можливо пояснити, що ми їдемо до України просто для того, щоб грати музику. Ми обов`язково зустрінемось пізніше, коли стосунки між нашими країнами більш-менш налагодяться. А не налагодитися вони не можуть.
Ваші, Андрій Макаревич, Ільдар Казаханов».


Таким чином ми, на превеликий жаль, змушені повідомити про відміну концерту «Андрій та Ільдар в Машині», на який так чекали всі наші глядачі и який було заплановано на 27 вересня.

Обставини, які  підштовхнули музикантів до такого рішення, зазначено в листі. Ми розуміємо і складність ситуації в нашій країні, і складність ситуації самого Андрія Макаревича в Росії. Ми дуже засмучені, але будемо сподіватися, що нам все ж таки вдасться в майбутньому організувати виступ в Чернігові цих чудових музикантів.

Усі кошти за продані квитки будуть повернуті покупцям.  Ми намагатимемось зробити цей процес максимально простим і швидким. Квитки, які придбано в касі драматичного театру, можна повернути там же найближчими днями:  з п`ятниці по неділю, а також з вівторка по четвер з  10.00 до 18.00.

Докладнішу інформацію буде розміщено на сайті фестивалю  www.chejazz.info

Крім того, будь-яку інформацію стосовно повернення квитків можна отримати за наступними телефонами:  (095) 860-21-00 (ТА «ЧЕ СТУДІЯ»), (0462) 699-360 (каса театру).

Ми приносимо вибачення за викликані незручності. Але позитив у нашому повідомленні також буде. Ми прийняли рішення не скасовувати фестиваль в цілому і, не зважаючи на серйозні фінансові збитки, провести запланований концерт у п`ятницю, 26 вересня.  Цього дня на сцену Чернігівського обласного музично-драматичного театру вийдуть два прекрасні джазові колективи із Франції та Ізраїлю:  Cosmicmaurel Trio та Omri Mor Trio. Буде чудовий вечір, і буде чудовий джаз!

В житті трапляються різні неприємні ситуації, і важливо долати їх разом. Не зважаючи ні на що, джаз у Чернігові буде! Ми запрошуємо вас на концерт 26 вересня, ваша підтримка нам дуже потрібна!

Оргкомітет фестивалю Chernihiv Jazz Open 2014
17.09.2014

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.