Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 16:48:30

Не пропустіть! 7 серпня фільм про Чернігів Стародавній

05.08.2014   14:32Агенцiя

Триває показ фільмів про 7 історичних чудес України

30 липня 2014 року на каналі ICTV стартував показ третього циклу програм «7 чудес з Миколою Томенком» — про фіналістів акції «7 історико-архітектурних чудес України».

Це 10 передач про героїчну і правдиву історію та найвизначніші об’єкти, тісно пов’язані з історичним минулим України.

На цьому тижні будуть представлені програми присвячені унікальним об’єктам заповідника «Переяслав», стародавньому Чернігіву, Острогу та Старокостянтиніву.

Графік показу

06.08 (середа) – програма про унікальні об’єкти заповідника «Переяслав»
07.08 (четвер) – програма про стародавній Чернігів - початок програми  о 8.10
08.08 (п’ятниця) – програма про Остріг та Старокостянтинів

Довідково

Всеукраїнська акція «7 чудес України» була започаткована у 2007 році Фондом Миколи Томенка «Рідна країна».
За цей час відбулося чотири етапи цієї акції.
І етап – визначення «7 історико-архітектурних чудес України»
ІІ етап – визначення «7 природних чудес України»
ІІІ етап – «7 чудес України: замки, палаци, фортеці»
ІV етап – визначення «7 чудес Києва»
За підсумками цих акцій Фондом Миколи Томенка була підготовлена і видрукувана поліграфічна продукція – буклети, календарі тощо. Також були відзняті цикли передач про переможців акцій, які транслювалися на центральних телеканалах.
Окрім того, були випущені DVD-диски з передачами про фіналістів акцій «7 природних чудес України» та «7 чудес України: замки, палаци, фортеці», які безкоштовно поширювались у навчальних закладах України.

http://ridna.ua

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини