Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:50:27

Стрілець Антон та Козинець Ірина - зіркова пара ЧДІЕУ. ФОТОрепортаж

28.04.2014   12:52Агенцiя

Атмосфера свята і дух суперництва в черговий раз запанували в культурно-освітньому центрі «Перемога».

А привід для цього був дуже поважний – відбувся ексклюзивний, вражаючий і яскравий шоу-конкурс «Зіркова пара ЧДІЕУ», в якому взяли участь шість пар. І варто було тільки першим конкурсантам з'явитися на сцені, як глядачі зірвали шквал емоцій! Плакати та «кричалки» груп підтримки зіркових пар давали про себе знати протягом усього вечора. А вечір був запальним!

Конкурсна частина свята краси та талантів складалася із 4 етапів. Після феєричного виходу на сцену та знайомством з журі кожна зіркова пара представила на розсуд глядачів свою відео-візитівку. Запальними танцями та чудовими піснями порадували усіх присутніх конкурсанти у другому конкурсі «Сузір’я талантів». Під час конкурсу  «Імпровізація» зіркові дуети демонстрували вміння швидко орієнтуватися та реагувати на різні події. А на завершення, учасники подарували глядачам можливість поринути у незабутню і феєричну атмосферу Заходу  початку 20-го століття в четвертому конкурсі «Зірковий джаз».

Боротьба за перше місце розгорнулася не на жарт, адже кожна пара була по-своєму цікава. Хтось підкорював членів журі голосом, артистизмом і костюмами, а хтось харизмою і цікавою ідеєю номера.

Але конкурс є конкурс і переможець в ній один,  тому фаворитами глядацьких симпатій стала зіркова пара фінансово-економічного факультету – Верецун Микола і Загородня Марія. Переможцями конкурсу «Зоряна пара ЧДІЕУ» були визнані конкурсанти від інженерно-будівельного факультету – Стрілець Антон і Козинець Ірина.

Всі учасники отримали дипломи, пам’ятні призи, квіти та цінні подарунки від спонсорів заходу та Студпрофкому ЧДІЕУ, а присутні в залі отримали море позитивних емоцій та незабутні враження!

ЧДІЕУ

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.