Журналісти провідних українських видань відвідали Чернігів та ознайомилися з закладами харчування та розміщення
5 квітня, у рамках відкриття нового туристичного сезону, до Чернігова завітали журналісти та редактори провідних всеукраїнських видань мм. Києва, Сум, Полтави, Вінниці, Запоріжжя, Черкас та Дніпропетровська.
Організатором прес-туру для журналістів виступило управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.
В ході прес-туру журналісти ознайомилися з традиційною кухнею кафе «Варенична», оглянули номери готелю «Україна» та поспілкувалися з директором готелю Тетяною Петриченко. Директор повідомила, що у минулому році готель «Україна» пройшов сертифікацію та підтвердив високий рівень надання готельних послуг, який відповідає категорії 3*.
«Ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом, - запевнила вона журналістів. - Фонд готелю складає 90 номерів різних категорій. Також готель надає безкоштовний Wi-Fi доступ до Інтернету, безкоштовну паркову на стоянці, що охороняється, сертифіковане ресторанне обслуговування 24 години на добу, є номер для молодят з унікальним романтичним дизайном та спеціально обладнаний номер для людей з обмеженими можливостями. Для проведення ділових зустрічей, переговорів та конференцій пропонуємо конференц-сервіс. Постійно створюємо тематичні святкові акції, співпрацюємо з різними туристичними фірмами та організаціями,ФС пропонуємо цікаві екскурсійні тури вихідного дня».
Також цього дня журналісти завітали до ресторану «Avenue 33», який розташований безпосередньо у приміщенні готелю «Україна». За словами його директора Олексія Суворова, ресторан цілодобово готовий задовольнити найвишуканіше забаганки своїх відвідувачів. Крім цього, по п'ятницях і суботах в ресторані Avenue 33 проходять вечори живої музики різноманітних стилів: від популярного спрямування до блюзу.
Сильне враження на журналістів справила екскурсія до Чернігівської пивної майстерні BIERWELLE, яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року. У ході екскурсії журналісти дізналися від директора пивної майстерні Андрія Осіковського про основні технології варіння натурального пива BIERWELLE, що виготовляється без пастеризації, виключно з натуральної сировини та, відповідно, має природний і неповторний смак та натуральну якість.
Останні новини Чернігівщини
Чернігівські гімнастки вибороли перемоги на чемпіонаті області та сформували збірну для участі в чемпіонаті України 14:50
31 жовтня до 01 листопада у Чернігові відбувся чемпіонат Чернігівської області з художньої гімнастики, який традиційно зібрав найсильніших спортсменок регіону.
«єРобота»: переселенка та ветеранка із Запоріжжя відкрила з нуля бізнес у Чернігові 14:48
Наталя Буц переїхала до Чернігова із Запоріжжя півтора роки тому. Вона – учасниця бойових дій, медикиня з багаторічним досвідом, а ще – сильна та цілеспрямована жінка.
Прокурором у судовому порядку доведено незаконність привласнення та забудови прибережної захисної смуги у місті Чернігові 12:43
Рішенням Деснянського районного суду міста Чернігова задоволено позовні вимоги обласної прокуратури в інтересах Чернігівської міської ради до приватної особи про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою площею 1200 кв. м, яка розташована на території обласного центру у межах прибережної захисної смуги річки Десна.
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:41
Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.
Одинадцять років ув’язнення: на Чернігівщині суд виніс вирок двом підозрюваним у розбійному нападі на пенсіонерів 12:39
Згідно з вироком суду, зловмисників визнано винними у скоєнні розбійного нападу та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.