Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 10:02:22

У виставковій залі Спілки художників України відкрилась виставка творів, присвячених 200-літтю від дня народження Тараса Шевченка

10.03.2014   17:17Агенцiя

Це роботи Володимира Матвейцова «Тарас» та чудово написаний образ Шевченка, який художник назвав « Пророк». Тут ми бачимо і творіння народного художника України Анатолія Шкурка, написані ще раніше. Екслібриси Василя Лесненка запрошують поринути у світ його «Шевченкіани».

Привертає увагу одно з великих полотен Олексія Какала, яке називається «Разом із Тарасом». Тут же і «Катерина» Надії Мартиненко, «Тополя» Олексія Потапенка, філософські картини Євгена Кріпа, Євгена Павлова та інших.

Виставка відкрита для всіх бажаючих ознайомитися з творами чернігівських художників і долучитися поглядом до нашого Кобзаря.


http://chodtrk.com.ua/?p=13657

Останні новини Чернігівщини

Яким має бути сучасне укриття, знають учні Чернігівщини 09:29

Учні шкіл Чернігова та області долучаються до тренінгів із розробки проєктів з відбудови, що організовуються експертами Швейцарсько-українського проєкту DECIDE у межах ініціативи «DECIDE: ВІДБУДОВА».

Облаштування укриттів у школах та допомога модульним містечкам: на Чернігівщині побувала Президентка Словаччини Зузана Чапутова 09:27

Днями, вже вдруге за час повномасштабного вторгнення, Чернігівщину відвідала Президентка Словаччини Зузана Чапутова.

Активну молодь Чернігова відзначили Подяками міського голови за зміцнення зв'язків з європейськими партнерами 09:24

З нагоди Дня Європи відбулася зустріч в.о. міського голови Чернігова Олександра Ломако з представниками та представницями активної молоді.

14 травня: цей день в Україні і світі

14 травня: цей день в Україні і світі 09:21

ДЕНЬ 811 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 811 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини