Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:06:03

У Чернігові відбулися благодійні колядки та щедрівки

17.01.2014   16:22Агенцiя

Учасники благодійних колядок та щедрівок поздоровили мешканців м. Чернігова зі святами 6 і 13 січня

Благодійний збір коштів призначений для лікування Рубана Дмитра, Аронова Романа та Портянко Олени, якими опікується МГО ЦПМ «Апельсин», 6 та 13 січня.

Представники кіноклубу «Рівний Рівному» підтримали акцію збору коштів на реабілітацію Аронова Романа. У складі трьох осіб, було зібрано 167 гривень.

Вертеп  організований за ініціативи ГО Суспільна служба України та за участі активістів православного братства святих Михаїла і Федора. Вертеп збирав кошти з метою поповнити бібліотеку обласного навчально-виховного комплексу для дітей-сиріт. Вертеп долучився до акції ЦПМ «Апельсин», який збирав кошти для лікування Дмитра Рубана. Всього було зібрано 184 гривень.

Музично-драматична концесія «ПерсонА 38» разом із МГО ЦПМ «Апельсин» зібрали 1 592 гривні 10 копійок на лікування семирічної дівчинки Портянко Олени, якій лікарі встановили діагноз гострий лімфобластний лейкоз

Нагадуємо МГО ЦПМ «Апельсин» проводить збір благодійних пожертв на лікування Рубана Дмитра, Портянко Олени, а також на реабілітацію Аронова Романа.

Якщо Ви маєте бажання допомогти дітям або дізнатися більше інформації, заходьте на сайт www.cpmapelsin.com.ua

Дмитро Лук’янов
Менеджер зі зв’язків з громадськістю
МГО ЦПМ «Апельсин»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини