Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:18:40

Наш земляк 15-річний Сашко Порядинський став переможцем четвертого сезону шоу "Х-фактор"! ВІДЕО

05.01.2014   11:12Агенцiя

5 січня простий хлопець з Чернігівщини, 15-річний Сашко Порядинський із села Гнідинці Варвинського району став найкращим співаком четвертого сезону шоу телеканалу СТБ «Х-фактор».

Сашко Порядинський

Сашко Порядинський

Переможець шоу отримає винагороду — 2 мільйони гривень.

Сашко співає протягом останніх трьох років і в цьому сезоні вирішив спробувати свої сили в проекті «Х-фактор».
Навіть не дивлячись на те, що на кастинг у Київ він приїхав будучи сильно простудженим, йому вдалося заслужити за своє виконання пісні «Не плач тато» співака Івана Ганзери чотири твердих суддівських «так», а всі глядачі аплодували йому стоячи. У разі перемоги в шоу, Сашко витратить два мільйони гривень на самореалізацію.

Сашко двічі ставав лауреатом (2 місце) у чернігівському відбірковому конкурсі всеукраїнського фестивалю "Червона Рута". Саме тоді він зробив перші кроки на велику сцену, а формат шоу «Х-фактор» дозволив розкритися цьому щирому хлопцеві ще більше.



Творчість:

Для Олександра прикладом ідеального артиста у вітчизняному шоу-бізнесі є Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова, а в іноземному – поп-король Майкл Джексон. Хлопець сам пише пісні. Він каже, що якщо комусь не подобається, як він співає, то він поставиться до цього спокійно, тому що у кожної людини є право на власну точку зору.

Біографія:
Олександр Порядинський народився 4 лютого 1998 року. У його родині п'ятеро дітей, і він – наймолодший. В даний час він навчається в Ніжинському обласному ліцеї.

Захоплення:
Крім вокалу Сашко захоплюється фрі-файтом, колекціонує стародавні монети та відвідує гурток акторської майстерності. Також він любить готувати. Його улюблені страви – пельмені, вареники та окрошка.

Батько Петро Олексійович (57 років) — працює у місцевому TOB «Прогрес» водієм. Мама — Валентина Іванівна (44 роки), пенсіонерка, але ще працює дояркою цього ж товариства. Вона нагороджена орденом «Мати-героїня». Родина хазяйновита, порядна, виростили п'ятьох синів. Саша — наймолодший.
Він ще у школі співав. Виступав у місцевому клубі, на районних пісенних конкурсах, згодом на обласних. Брав участь у «Караоке на майдані» у Прилуках і Пирятині Полтавської області.

Саша співає прекрасно, тому не дивно, що його помітили. Він простий, щирий, відкритий. Тому і глядачам усієї України полюбився. Весь наш район — за нього, вже не кажу про село. У Гнідинцях немає байдужих, усі вболівають за Сашка: шлють СМСки, телефонують. У суботу ввечері, коли показують прямий ефір, вийдеш на вулицю, в кого не глянь, світло горить і до часу ночі. Сидять, чекають, доки повідомлять результати голосування. Це при тому, що раненько треба вставати, поратися. Він так усіх розчулив, коли заспівав пісню Івана Ганзери «Не плач, тату».
Саша уже другий рік навчається у Ніжині. Коли ж приїздить додому на вихідні, ніякої роботи не цурається.

Вітаємо Сашка Порядинського!

cult.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.