Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:47:12

Святий Миколай крокував Черніговом

20.12.2013   12:28Агенцiя

Як і у попередні роки, у КМЦ «Інтермеццо» дітлахи мали змогу поспілкуватися зі святим Миколаєм та отримати подарунки. Звичайно, якщо вони були чемними та слухняними.

Про свої ж добрі справи за попередній рік юні чернігівці могли розповіли у листах та малюнках, які вони приносили у офіційне представництво Святого Миколая.   

Неперевершені малюнки на «миколаївську» тематику створили Савченко Ярослава,  Силенко Марина, Даринка Жогалко, Ольховик Марія, яка ще й добрими справами похвалилася: «Вдома допомагаю мамі готувати, прибирати. Годую свою черепашку Ліну. Коли є вільний час люблю готувати і читати».

Похвалилася своїми досягненнями і Настя Жукова, яка цього року на змаганнях зі спортивної гімнастики зайняла третє місце. Козакова Крістіана окрім того, що допомагає мамі мити посуд ще допомагає безпритульним тваринкам знаходити новий дім.
    
Бажають діти подарунків та щастя не тільки собі але й Святому Миколаю, ось наприклад 12-річна Анастасія Артюх побажала подарунків та щастя ще й малюнок гарний намалювала: «Перед тим як попрощатися, я тобі бажаю добра та щоб ти допомагав усім дітям. Бо святий Миколай повинен усім допомагати і учити!!!».

Порадували цього річ дітлахи талантами святого Миколая безпосередньо і під час вручення подарунків: гарні вірші прочитали Захар Дем'яненко та Святослав Назаренко, пречудово заспівала Ярослава Савченко  

Проте цього року, географія як учасників вертепу так і тих, хто отримував подарунки розширилася.
 
Перед виступом у мистецькому центрі, помічники святого – янголята вручили подарунки  утриманцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації та учням середньої школи №27.

Але не цьому свято не закінчилося! Найближчої неділі, подарунки отримують найменші прихожани храму святої Катерини.

Організаторами дійства цього року виступили активісти громадських організацій Тризуб, Суспільна Служба України, Семаргл, православного Братства князя Михайла та Федора.

Допомогли провести свято меценат Володимир Поліщук, депутат Чернігівської міської ради Костянтин Іванов, громада храму святої Катерини

КМЦ "Інтермеццо"

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.