Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:32:53

Оголошується конкурс з грошовою винагородою за підтримки першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса та депутатів Чернігівської міської ради

27.08.2013   10:37Агенцiя

У рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді у м. Чернігові стартує конкурс творчих робіт серед студентів вищих навчальних закладів.

Перший етап конкурсу “Згадаймо їх поіменно!”, присвячений 70-й річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників, відбудеться протягом вересня 2013 року. Його мета – відродження традицій патріотичного виховання молоді, збереження пам’яті про учасників Великої Вітчизняної війни, підтримка обдарованих і небайдужих молодих людей.

Умови проведення: у конкурсі візьмуть участь роботи, надіслані з 1 до 15 вересня 2013 року включно. Надіслані роботи по мірі надходження будуть оприлюднюватися на сайті Чернігівського студентського порталу.

З 16-го по 18-те вересня (орієнтовно) відбудеться смс-голосування, за результатами якого будуть визначені дві кращі роботи на “Призи глядацьких симпатій”. Учасники конкурсу можуть рекламувати свої роботи в соціальних мережах, на сайтах, форумах і т.д. Всі надіслані роботи будуть перевірятися на унікальність.

Всього будуть визначені 7 кращих робіт (5 за рішенням журі і 2 за результатами смс-голосування), автори яких отримають грошову винагороду.

Вимоги до змісту: робота повинна бути виконана у формі твору-есе і містити опис біографії, окремого вчинку, вражень автора від спілкування з реальними учасниками Великої Вітчизняної війни і т.д. Це можуть бути родичі, сусіди, знайомі, яким ми завдячуємо Перемогою.

Обсяг – 1–2 сторінки, формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, мова – українська, російська.

Нагородження переможців відбудеться у рамках міських заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників. (орієнтовно 20 – 24 вересня).

Роботи надсилати на адресу електронної пошти novosti@stydent.org.ua. Обов’язково вказувати прізвище, імя, по батькові автора, номер мобільного телефону, назву вищого навчального закладу, факультет (Інститут) та номер групи.

Учасники конкурсу: студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації м. Чернігова. Конкурсант, який подає роботу для участі в конкурсі, погоджується, що організатори залишають за собою право публікації та поширення кращих творів з урахуванням авторських прав конкурсанта.


http://stydent.org.ua/ogoloshuetsya-konkurs-z-groshovoyu-vinagorodoyu.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини