Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:26:02

Гобеленові квіти

19.07.2013   07:56Агенцiя

Чернігівська художниця Людмила Толбаєва створює свої картини у досить незвичайній техніці колажу, поєднуючи тканину та малюнок гуашшю чи аквареллю.

Роботи майстрині наповнені символічним змістом, в кожній з них – цілий світ. У цьому змогли переконатися всі, хто побував на відкритті її персональної виставки в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Короленка. Експозиція буде відкрита протягом двох місяців.

“Гобеленові квіти” – виставка під такою назвою відкрилася в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Короленка. Автор робіт – чернігівська художниця Людмила Толбаєва, яка поєднує у своїх незвичайних творах тканину та малюнок.

Особливість цієї експозиції в тому, що на ній представлені зображення казкових персонажів. Розмаїття кольорів здебільшого на чорному фоні авторка пояснює тим, що чорний символізує космос, тому портрет виходить ніби на фоні зоряного неба.

Саме завдяки любові до праці Людмила Толбаєва вже вісімнадцять років проводить персональні виставки. Минулу, яка відбулася два роки тому, і цьогорічну художниця називає етапними на шляху до іншої дуже важливої події. Адже у 2015 році вона відзначатиме свій ювілей та двадцять років творчості.


http://chodtrk.com.ua/?p=10208

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини