Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:46:57

Міське телебачення готується до нового телевізійного сезону

03.07.2013   16:11

Про роботу комунального підприємства “Телерадіоагенство “Новий Чернігів” у новому телевізійному сезоні розповіла на розширеній нараді генеральний директор підприємства Ольга Капустян.

Вона відзначила, що ТРА “Новий Чернігів” завершило півріччя у відносно стабільному становищі, а колектив наразі готується до свого вже двадцять другого телевізійного сезону.

О. Капустян нагадала, що наприкінці минулого року міськрада затвердила Програму розвитку комунального підприємства на 2013-2015 роки, де в тому числі обумовлено концепцію мовлення, цільову аудиторію. “Наш із вами телеканал розрахований для сімейного перегляду, для всіх верств населення, які займають активну суспільно-політичну позицію, цікавляться новинами міста в політичній, культурній, соціальній сферах”, – прокоментувала присутнім керівник комунального підприємства.

Вона підкреслила, що в новому сезоні телевізійники робитимуть акцент на вихованні сімейних цінностей, утвердженні культу сім’ї, популяризації здорових стосунків. Зокрема, готуються такі нові проекти як “Сімейна кухня” і “Без проблем?”, продовжаться програми “Моя колекція”, “Історія кохання” і “Парад порад”.

О. Капустян поділилася, що з вересня міське телебачення запроваджує спеціальний проект “Серед тижня”, який виходитиме щосереди та висвітлюватиме роботу структурних підрозділів міськради, її комунальних підприємств, причому не в форматі звітів, а саме в розрізі потреб населення.

На думку генерального директора фаховий рівень творчого колективу і спроможність проводити журналістські розслідування підтвердив пілотний проект “Містечко”. В оновленому форматі виходитиме програма в прямому ефірі “Партія з депутатом”. Новий формат передбачає розмову з двома депутатами різних фракцій на задану тему. А ось “Депутатський канал” виходитиме в звичному форматі.

До Дня Перемоги телебачення започаткувало проект “Забуттю не підлягає…”, він триватиме аж до 70-річчя визволення Чернігова. Не вичерпав цікавих тем і просвітницький проект “Невідомий Чернігів”. Події музичного життя відображаються в новому щотижневому проекті “Чернігів музичний”.

Крім того, телерадіоагентство активно розвиває напрямок спортивної журналістики, пропагуючи спорт, здоровий відпочинок і дозвілля, здоровий спосіб життя. Окрім щотижневого випуску програми “Чемпіон” з вересня стартує авторський проект “Діагноз – спортсмен”, де гостями студії будуть імениті чернігівські спортсмени.

“З жовтня плануємо розпочати зустрічі, прес-конференції у прес-холі телерадіоагентства з веденням запису у режимі прямого ефіру та online трансляцією на оновленому сайті ТРА www.newch.tv”, – розповіла про найближчу перспективу О. Капустян.

Окрім нових і оновлених телепроектів телерадіоагентство випускатиме й звичний для глядача продукт: новини “ФАКТ”, ток-шоу “МедіаКратія”, інтерв’ю з міським головою “Мер і місто”, економічний дайджест “Срібна гривня”, “Репортаж з коліс”, “Культур-ревю”, “Дорога до храму”, для молодіжної аудиторії “Вечірній променад”, для дитячої – “Мульти-Бульки” та “Потягуськи”, інші періодичні програми, такі як “З перших уст”, “Актуально”, “Політбарометр”, “Добра справа”.

Генеральний директор КП “ТРА “Новий Чернігів” висловила занепокоєння з приводу ситуації в телевізійній галузі, що пов’язано з переходом від аналогового на цифрове мовлення. Неоднозначним є і проект нового Закону “Про телебачення і радіомовлення”, який містить як позитивні зрушення у відповідності з сучасними технологіями і часом, так і деякі спірні моменти, пов’язані з механізмом розподілу частот.

“У нашій подальшій роботі ми будемо керуватися зваженістю, толерантністю, збалансованістю в подачі матеріалу”, – запевнила О. Капустян.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини