Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:38:08

У Чернігові вперше стартував конкурс краси і культури "Міс туризм" ВІДЕО

22.04.2013   11:38

Весна завжди приходить разом із красою. А краса - це звичайно, жінка. В Чернігові вперше стартував конкурс краси і культури "Міс туризм" в рамках туристичного сезону.

За перемогу боролися 17 розумних та красивих молодих представниць прекрасної статі. До конкурсу дівчата готувалися ретельно. Протягом трьох тижнів вивчали хореографію, акторську майстерність та дефіле. Спробували себе у різних образах. Та встигли знятися у проморолику "Ласкаво просимо до Чернігова!".

Брати участь у конкурсі було дуже цікаво - в один голос запевняють дівчата. Члени журі оцінювали не лише зовнішність дівчат, а й вміння гідно представляти рідне місто, знати його історію та культуру. Оскільки першочергове завдання переможниці - пропагувати місто у різноманітних рекламних акціях. Та бути обличчям туристичного Чернігова.

Членам журі було важко зробити свій вибір, оскільки кожна з дівчат - особлива та чарівна. Усі конкурсантки отримали квіти та дипломи учасниць. А також подарунки від спонсорів.

Почесне звання Міс туризм Чернігів-2013 та головний приз отримала учениця 17-тої школи Марія Маркова. Ще до початку конкурсу вона була впевнена, що переможе.

Бойовий дух чарівним учасницям піднімали кращі артисти міста. Запальні танці та романтичні пісні нікого не залишили байдужими. Та додали сил численним вболівальникам та членам журі.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.