Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:40:08

Всеукраїнська акторська школа в Чернігові!

01.04.2013   15:23Агенцiя

Міжнародна організація "CinemaHall", Представництво Європейської кіноассоціаціі NISI MASA в Україні запускає всеукраїнський освітній акторський проект!


У контексті проекту молоді хлопці та дівчата зможуть отримати ази акторської майстерності, які стануть для майбутніх акторів і актрис фундаментом для подальшого професійного розвитку.

Вперше випускники проекту зможуть застосувати отримані знання на практиці - під час кастингів і зйомок на ТБ, кінофільмів, реклами в Києві!

Серед партнерів "CinemaHall" - провідні кіностудії і кастинг-агенції Києва, серед яких такі компанії, як "Suspense Films" ("Штольня", "Тіні незабутіх предків"), "InQ" ("Закохані в Київ", "Сіневір") , "Інсайт-медіа" ("Тойхтопройшовкрізьвогонь", "Іван-сила"); кастинг-агенції "АБА-студія", "Allcasting", "Кастинг агентство В.Марініч", "ABSTAR VISION", та ін.

Всеукраїнська акторська школа - це:

- Ази акторської майстерності від досвідчених викладачів (практичні заняття) - Тетяна Янко (бізнес-тренер, викладач в школі краси, художній керівник, режисер, актриса молодіжного «Театру «23») і Ольга Мелашенко (Актриса молодіжного театру «АмаТеа», з 2010 року викладає акторську майстерність);
- Можливість обміну досвіду з учасниками з інших міст (понад 10 міст України),
- Сертифікат випускника,
- Участь у зустрічах випускників (1 раз на три місяці),
- Внесення випускників в бази кастинг-агенцій України,
- Участь випускників у кастингах та зйомках нових проектів (фільмів і програм).

Навчання триває 3 місяці. У програму Школи входить вивчення Акторської майстерності, сценічної мови, Пластики, Сценічних рухів, Основ гриму та ін.

Участь у проекті передбачає благодійний внесок (пільги для студентів і власників картки ISIC).
Участь надається на конкурсній основі.

Після подачі заявки протягом тижня Ви будете запрошені на співбесіду з викладачем.
Подати заявку на участь
Питання, додаткова інформація:
+380935930277, CDMA 91-77-00

Партнери:
Українське національне інформаційне агентство «УКРІНФОРМ», міжнародна онлайн-платформа «KINOLIFE», національний ресурс Massovka.com.ua, адвокатське бюро «Адлер і партнери», портал StudNews.org.ua, всеукраїнський кінопортал «Kino-teatr.ua», міжнародне посвідчення студента «ISIC», інструмент прямого маркетингу «Feedgee», портал «СніміФільм», газета «Голос України», журнал «Молодість, краса та здоров'я».

У Чернігові інформаційними партнерами стали: газета «Чернігівські відомості», портал Чернігова «Gorod.cn.ua», Інтернет-видання «Високий Вал», журнал «Бум», весільний журнал «Віваче», Чернігівська Медіа Група, онлайн-довідник «che.cn.ua», експертний клуб «Чиста політика», Чернігівський суспільно-інформаційний журнал« Північій вектор », Чернігівський довідково-інформаційний портал« Siver Info», Інформ-агенція «Чернігівський монітор».

Якщо Ви професійний актор або актриса, Ви можете подати заявку на внесення Вас в акторську базу CinemaHall.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.