Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:29:56

Міський конкурс “Читаюча родина-2013” вже втринадцяте проводиться в Чернігові

26.02.2013   07:39Агенцiя

Міський конкурс “Читаюча родина-2013” вже втринадцяте проводиться в Чернігові спільно відділом у справах сім’ї та молоді, управлінням освіти міської ради та обласною бібліотекою для дітей ім. М. Островського.

Цього року в конкурсі взяли участь 17 родин. І тур засвідчив великий творчий і читацький потенціал і батьків, і дітей, багате й різноманітне коло читання дітей і дорослих. Дуже цікаві творчі роботи учасників – відгуки дітей на улюблені книги українських авторів та розповіді батьків про традиції читання в родині.

Визначені 8 родин-фіналістів : Антоненко (школа № 7), Морські (школа № 9), Руденко (школа № 12), Єрченко (ліцей №22), Коноваленко (школа № 28), Дайнеко (школа № 29), Стрілюк (школа № 30), Бойко (школа № 33). Вони змагалися в фіналі конкурсу в обласній бібліотеці для дітей ім. М. Островського за перемогу 23 лютого, взяли участь у краєзнавчому конкурсі “Що? Де? Коли? В Чернігові”, у контрольній з української мови. Всі дуже цікаво і яскраво презентували свої родини: співали, читали власні вірші, представили інсценований уривок із “Кайдашевої сім’ї” І.Нечуя-Левицького, навіть пригощали караваєм. Найцікавіше, що найменшим учасникам, членам родин-фіналістів, виповнилося 11 місяців та 2,5 роки. А член журі, відома дитяча письменниця Тетяна Пакалюк, всім дітям-учасникам подарувала свої книжки.

Журі було дуже складно визначити переможців, адже тут переможених не було. Однакову кількість балів набрали три родини, вони і посіли перше місце родина Бойко, родина Морських і родина Руденко. Всі фіналісти були нагороджені пам’ятними призами.

Міський конкурс – це можливість спілкування, нових знайомств з цікавими людьми, книгами, авторами. Організатори конкурсу вдячні всім родинам-учасникам за творчість і бажають нових успіхів!


За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини