Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:55:16

Народний артист України виступив перед засудженими Чернігівської області

15.01.2013   08:14Агенцiя

До Новорічних і Різдвяних свят засуджені, що відбувають покарання в установах Чернігівської області отримали можливість послухати пісні Василя Нечепи, який відвідав Менську виправну колонію № 91 та Чернігівську виправну колонію № 44.

Народний артист України виступив перед засудженими Чернігівської області

Народний артист України виступив перед засудженими Чернігівської області

Народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка не лише видатний кобзар та лірник, а й справжній зберігач споконвічних традицій українського народу.

Пан Василь багато подорожує, збирає і записує народні пісні, відновлює козацькі традиції, пропагує козацьке мистецтво у школах і навчальних закладах. І вперше він відвідав установи Державної пенітенціарної служби України. Народний артист оглянув бібіліотеки виправних установ, виступив в актових залах і поспілкувався із засудженими.

Не залишив без уваги гість і малюків Будинку дитини при Чернігівській виправній колонії. Кобзар виступив перед засудженими матерями і побавив малюків, які так і тягнулись до артиста.

Його дзвінкий голос у супроводі кобзи зачарував слухачів і налаштував їх на ліричний, різдвяний настрій.

"В першу чергу, ми вдячні нашому Гостю, що він погодився відвідати виправні колонії і поспілкуватись із засудженими, і сподіваємось, що пан Василь ще багато разів завітає до нас", - зазначив начальник управління Олександр Доробалюк.

Не кожен регіон нашої країни може похвалитись своїм кобзарем, співцем народних дум та пісень. Саме Василь Нечепа продовжує традиції славетних кобзарів Чернігівщини. Тож, його візит до засуджених має налаштувати їх на шлях виправлення, а оспівування Батьківщини розвинути почуття патріотизму.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини