Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:15:05

Чернігівський обласний молодіжний театр запрошує на прес-конференцію

26.05.2023   16:00Агенцiя

26 травня о 16:00 відбудеться прес-конференція Чернігівського молодіжного театру.

Спікери поінформують про такі питання:

1.     - Відкладена через російську навалу Прем’єра вистави «БІТВІН» від режисера Ігоря Чайки (Київ), що відбудеться 08-09.06.23р.

Спікер - ІГОР ЧАЙКА.

2.     - Прем’єра вистави зіркового українського режисера Олександра Богданенка, відомого за його телевізійними хітами: «Леся + Рома», «Сишишшоу», «Швидка» і т. ін. На закінчення сезону Молодіжка презентує трагікомедію «СХОВИЩЕ». Режисер також є автором п’єси, 29.06.23р. відбудеться її перший показ.

Спікер - ОЛЕКСАНДР БОГДАНЕНКО.

3.     - Творчі плани на початок наступного сезону:

-        презентація першої вересневої прем’єри театру - вистави «ФІЄСТА» за Хемінгуеєм.

 

Спікери: художній керівник ЧМТ, режисер вистави ІГОР ТИХОМИРОВ та запрошена зірка - актриса театру і кіно КАТЕРИНА ВАРЧЕНКО («У неділю рано зілля копала», «Мама моєї дочки», «Одружити не можна помилувати», «Хазяйка» і т. ін.). У виставі Катерина зіграє одну з головних ролей.  

-        презентація другої прем’єри наступного сезону «Король Лір» У. Шекспіра.

В головній ролі Володимир Банюк, режисер Роман Покровський.

Спікер - РОМАН ПОКРОВСЬКИЙ.  

Реєстрація за телефоном +38 050 536 65 38

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини