Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:53:06

Презентація книги Олексія Брика "Переселенка"

19.04.2023   14:00Агенцiя

19 квітня о 14:00 у читальній залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація книги Олексія Брика "Переселенка". Формат заходу змішаний (онлайн та офлайн).
 У повісті "Переселенка" відомий український письменник Олексій Брик відобразив героїчну боротьбу українського народу з російськими загарбниками в Україні. Війна триває. Але ми незламно віримо в Україну, ЗСУ, Перемогу та Мир.

  Про автора
  Олексій Брик народився в селі Кузьминцях Гайсинського району Вінницької області. Співавтор двадцяти однієї книги, публіцист і редактор. Член Національної спілки письменників України. Відзначений державними нагородами. Лауреат літературних премій "Смарагдова ліра", імені Михайла Коцюбинського та Леоніда Глібова, чотирнадцятиразовий лауреат Чернігівського обласного конкурсу "Книга року", нагороджений двома медалями Національної спілки письменників України.

  ВАЖЛИВО! У разі оголошення ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ проведення заходу призупиняється. Гості і працівники бібліотеки прямують до найближчого укриття (просп. Миру, 35, 35а, 35б).
За додатковою інформацією звертатися:
Надія Заваліна, тел. (0462) 67-61-97
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини