Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:13:24

Зустріч в рамках проєкту «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій від війни Чернігівській області»

17.01.2023   10:00Агенцiя

У складних умовах сьогодення особливо важливої цінності для життя кожної громади набуває взаєморозуміння та підтримка одне одного.  В той самий час тривалий стрес, спричинений непростими випробуваннями, підвищує рівень конфліктності, часом підштовхує до поляризації, протистояння, що згодом послаблює громаду і заважає прийняттю спільних корисних рішень.

👉Запрошуємо вас на зустрічі, які відбудуться в КМЦ "Інтермеццо"  за адресою вул. Шевченка, 9, м. Чернігів

✅16 січня 2023 року о 13.00
✅17 січня 2023 року о 10.00 перша зустріч та о 13.00 друга зустріч

👍Ми будемо раді почути Ваш досвід і дізнатися Вашу думку.

👉Запитання до учасників:
🔰 Від яких викликів / проблем громада Чернігова потерпає сьогодні найбільше?
🔰 Як ці виклики / проблеми впливають на вас, на громаду?
🔰 Що, на Вашу думку, потрібно зробити, щоб їх вирішити?

👉У листопаді 2022 р. в Україні розпочався проєкт «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій̆ від війни Чернігівській області», у якому співпрацюють міжнародна миробудівна організація ПАКС (Нідерланди), Український центр “Простір Гідності” (Київ), громадська організація «Центр Доброчин» та Український Інститут Національної Пам’яті (УІНП) за фінансової підтримки МАТРА-Нідерланди.

👉Одним з напрямків проєкту є сприяння збільшенню довіри та укріплення взаємодії всередині громад. Інженери Порозуміння, спеціалісти-практики з діалогової роботи, залучаються до роботи у Чернігівській та Городнянській та громадах. Планується проведення зустрічей, підготовка та проведення громадських обговорень з актуальних тем, що визначатимуться в кожній громаді.  

Перші зустрічі відбудуться вже 16-19 січня 2023 р.
#socialcohesion #Chernihiv

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.