Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:57:26

Науково-практичний семінар "Актуальні проблеми сучасної політичної філософії"

18.05.2022   13:00Агенцiя

З 16.05.2022 до 20.05.2022 в НУ «Чернігівська політехніка» відбудеться Тиждень Науки, присвячений стану наукової діяльності в період війни та викликам, які доводиться переживати українським науковцям.
В рамках Тижня Науки кафедра філософії і суспільних наук Національного університету «Чернігівська політехніка» спільно з кафедрою політичних і філософських наук Черкаського державного технологічного університету 18 травня 2022 р. проводить науково-практичний семінар «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ФІЛОСОФІЇ».
До участі в роботі семінару запрошуються науково-педагогічні та наукові працівники вищих навчальних закладів України, аспіранти, громадські діячі, представники органів державної влади і місцевого самоврядування, всі, хто цікавиться аналітикою сучасних політичних процесів.

Напрями роботи:
 Стан та перспективи сучасних суспільно-політичних досліджень: світові тенденції та ситуація в Україні.
 Гуманітарні аспекти національної безпеки.
 Дослідження суспільно-політичних процесів в контексті викликів воєнного часу.

Спікери науково-практичного семінару:
Бойко Анжела Іванівна, д.філос.н., професор, зав. кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ.
Хамітов Назіп Віленович, член-кореспондент НАН України, провідний науковий співробітник відділу філософської антропології Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України.
Крук Олександр Іванович, к.і.н., доцент, почесний професор кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка».
Модератор заходу: Шакун Наталія Валеріївна, к.філос.н., доцент, зав. кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка».

Захід відбудеться в дистанційному форматі. Початок о 13.00, посилання на зустріч https://zoom.us/j/3072624680?pwd=amQxU2psV2VWeWh5ZnhWTmRRYnpNQT09, ідентифікатор: 307 262 4680, пароль: 2VBqGq
Контактна інформація: тел. (066) 93-96-119, Шакун Наталія Валеріївна
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини