Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:30:07

Вебінар «Співпраця локальних медіа з ГО та проведення адвокаційних кампаній»

12.11.2021   12:00Агенцiя

Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини запрошує редакторів та журналістів реформованих ЗМІ Житомирської, Сумської та Чернігівської областей в п’ятницю, 12 листопада, взяти участь у вебінарі із налагодження зв’язків з місцевими громадськими організаціями  для вирішення проблем в громадах шляхом реалізації спільних проектів.

Під час вебінару дізнаєтесь:

- про участь громадян в процесі прийняття рішень
- про поняття адвокації
- кому та коли може може знадобитися адвокація
- про організацію адвокаційних кампанії на локальному рівні.
- про співпрацю громадських організацій та ЗМІ

Реєструйтесь на вебінар, який відбудеться 12 листопада  (п’ятниця), початок о 12.00 за посиланням https://ngo.zt.ua/media-ngo-21 (якщо гіперпосилання не працює, то скопіюйте посилання до адресної строки браузера)

Тренерка – Вікторія Безсмертна, Голова ГО «Інститут Креативних Інновацій», координаторка проєкту «Посилення політики рівних можливостей в Житомирській області»(НДІ), національна експертка проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні».

Програма вебінару надсилається зареєстрованим учасникам/цям.

Вебінар відбудеться в рамках проекту «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми),  ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Довідки: Вікторія Сидорова, 066-304-89-87, 097-087-00-10;
Ірина Новожилова, 0674104958, ztpres@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.