Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:12:19

Комунікація представників парламенту з виборцями – хто та як її вибудовує?

04.10.2021   12:00Агенцiя

У понеділок, 4 жовтня о 12.00 у пресцентрі «Чернігівський вибір» відбудеться обговорення на тему «Комунікація представників парламенту з виборцями – хто та як ї вибудовує».

 Організатор заходу – ГО «Громадянська мережа ОПОРА».

 Під час обговорення буде презентовано:

·        Мапу приймалень парламентських партій та депутатів-мажоритарників у Чернігівській області: для чого і кому.

·        Як громадяни можуть потрапити на прийом до народних обранців.

·        Другий розподіл субвенцій на соціально-економічний розвиток: які сфери профінансували найбільше?

 Громадянська мережа ОПОРА склала Всеукраїнську карту контактів приймалень парламентських партій та депутатів-мажоритарників в населених пунктах України з метою сприяння покращенню взаємозв’язку між виборцями та їхніми партіями і депутатами на місцях.

 Громадянська мережа ОПОРА здійснює інформаційно-просвітницький та моніторинговий проєкт, спрямований на підвищення поінформованості громадян про діяльність народних депутатів і парламентських партій, їхніх функцій, повноважень та основних форм взаємодії. Одним з наших завдань є посилення діалогу між представниками законодавчої гілки влади, парламентськими партіями та територіальними громадами.

 До участі в обговоренні запрошуємо народних депутатів, їх помічників, представників політичних партій, представників засобів масової інформації, громадських і політичних організацій та інших зацікавлених осіб.

 Дата проведення: 4 жовтня

Місце проведення: м. Чернігів, пресцентр «Чернігівський вибір», вул. Шевченка 5, 4 поверх

Початок: о 12.00

 За коментарями звертайтеся:

Наталія Висіканець, консультантка Громадянської мережі ОПОРА у Чернігівській області

тел.: +380937656931

e-mail: vysikanetsn@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини