Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 14:49:14

Відкриття мистецького проєкту АртБліндаж

26.06.2021   11:00Агенцiя

26 червня об 11.00 до бібліотеки ім. М. Коцюбинського (вул. Кирпоноса, 22) на відкриття виставки мистецьких робіт та фото учасників українсько-російської війни в рамках проєкту АртБліндаж.

Користувач Чернігівська міська ЦБС ще ніколи не надсилав вам листів із цієї електронної адреси. Не відповідайте на цей електронний лист, доки не зв’яжетеся з відправником в інший спосіб і не переконаєтеся, що ця електронна адреса справжня.
Доброго дня! Запрошуємо 26 червня об 11.00 до бібліотеки ім. М. Коцюбинського (вул. Кирпоноса, 22) на відкриття виставки мистецьких робіт та фото учасників українсько-російської війни в рамках проєкту АртБліндаж.

Соціально-мистецький проєкт «АртБліндаж» реалізується громадською організацією ветеранів «13 БТРО» та Чернігівською міською комунальною ЦБС. Він має на меті привернути увагу до потреб ветеранів АТО та членів їхніх сімей, сприяє формуванню позитивного образу захисника України та залучає ветеранів до активної громадської діяльності. У рамках проекту передбачено проведення виставки фоторобіт учасників російсько-української війни, а також виставки мистецьких робіт ветеранів АТО (різьблення по дереву, живопис, ляльки ручної роботи  тощо). Проєкт надає  можливість для творчої реалізації та психологічного відновлення учасників російсько-української війни.

Останні новини Чернігівщини

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини