Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:13:13

22 (позачергова) сесія обласної ради сьомого скликання. В закритому режимі

20.03.2020   11:00Агенцiя

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання голова обласної ради Ігор Вдовенко сьогодні, 18 березня, підписав розпорядження «Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання».Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання».

Засідання президії та пленарного засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради проводяться в закритому режимі за участю виключно депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Засідання президії обласної ради відбудеться 20 березня 2020 року о 10 годині в залі засідань президії обласної ради.

Пленарне засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради буде проведено 20 березня 2020 року об 11 годині в залі засідань обласної ради.

На розгляд сесії вносяться питання щодо забезпечення фінансування комунальних некомерційних підприємств та комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради в умовах впровадження з 1 квітня 2020 року реформи фінансування системи охорони здоров'я та питання стосовно протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

Звертаємо увагу на те, що, враховуючи доручення Президента України, рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та постанови Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, доступ до участі у роботі сесії обласної ради буде обмежений.

Для інформування громадськості, ЗМІ та усіх жителів області стосовно перебігу подій та прийнятих рішень буде забезпечено онлайн-трансляцію проведення засідання президії та пленарного засідання обласної ради, посилання на яку буде розміщено на сайті обласної ради.

Під час проведення двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання будуть вжиті відповідні карантинні та дезинфекційні заходи.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини