Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:27:14

Фотовиставка та інші активності в рамках проекту "Онкаут. Історії онкопереможців"

12.07.2019   17:00Агенцiя

12 липня під час фестивалю Зелена сцена відбудеться фотовиставка та інші активності в рамках проекту "Онкаут. Історії онкопереможців".

Проект «Онкаут. Історії онкопереможців» — соціальний проект, покликаний розповісти історії людей, які здобули перемогу в бою з онкологічними захворюваннями. Його герої — наші знайомі, сусіди, колеги та просто пересічні громадяни, життя яких пов’язане з Черніговом.

Цей проект має привернути увагу містян, у тому числі молодь, до проблеми поширення онкологічних хвороб та надихнути на перемогу над ними через історії успіху онкопереможців.

Роботи фотографа Сергія Безбородька будуть передані до Чернігівського медичного центру сучасної онкологї та розміщені в максимально відвідуваному пацієнтами центру приміщенні.
Над просуванням ідеї працювали: Олександра Васильченко, Павло Ходимчук , Сергій Зосименко, Катерина Шарова.

Проект реалізується Бюро соціальних проектів “Пароварка PR” у партнерстві з Чернігівським медичним центром сучасної онкології за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради. 

Початок фотовиставки о 17.00 12 липня.
Місце зустрічі: Алея Героїв, м. Чернігів (місце проведення Зеленої сцени).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини