Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:56:21

Презентація книги Какія Ксиді "Подорож у тумані"

15.06.2019   16:00Агенцiя

Презентація книги Какія Ксиді "Подорож у тумані"

Запрошуємо на презентацію книги 15 червня о 16:00. ЦБ ім. М.Коцюбинського.

Роман сучасної грецької письменниці Какії Ксиді «Подорож у тумані» розповідає про життя грецької жінки, її становище в родині та в суспільстві, протест проти егоїзму чоловіка, який бачить у ній тільки домашню працівницю. Героїня роману все життя присвячує чоловіку, його бізнесу, дітям. Та коли діти стали дорослими, вона раптом відчула, що кращі роки її життя пройшли, наче сон. Тому запізнілий бунт жінки проти становища покірної домогосподарки закінчується драматично для неї та її чоловіка.

Какія Ксиді – відома грецька поетеса, прозаїк, авторка творів для дітей. Найбільшу славу письменниці принесли її жіночі романи «У вільному приземленні», «Вітряно» і «Подорож у тумані», що витримав три видання. Належить до Спілки Творців Культури Лаконії та Всегрецької Спілки письменників. Має численні національні відзнаки і літературні премії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини