Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:14:40

Сорок друга сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

30.05.2019   09:00Агенцiя

30 травня о 9 годині в залі засідань Чернігівської міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться засідання сорок другої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання.


На розгляд сесії виносяться такі питання:


1. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

2. Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2019 рік.

3. Про затвердження внесення змін до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019-2021 роки.

4. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

5. Про погодження Інвестиційної програми ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО” на 2019 рік у сфері теплопостачання.

6. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.03.2019 “Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова” № 40/VII-6.

7. Про внесення змін та доповнення до Програми управління комунальним майном територіальної громади міста Чернігова на 2017-2019 роки.

8. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.

9. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.

10. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.

11. Про надання в безоплатне користування приміщень Комунального закладу “Позашкільний навчальний заклад “Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання” Чернігівської міської ради організаціям та закладам комунальної та державної форм власності, які функціонують на території міста Чернігова, які надають безкоштовні послуги дітям та молоді міста.

12. Про здійснення на території м. Чернігова діяльності, пов’язаної з розміщенням пересувних цирків, які використовують тварин.

13. Звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року.

14. Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за І квартал 2019 року.

15. Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова.

16. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року № 36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№ 38/VII-6, № 39/VII-14, № 40/VII-8, № 41/VII-10).

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

19. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

21. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

22. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

23. Про Звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України щодо формування ціни на газ та вирішення інших проблемних питань теплогенерації.

24. Про депутатські запити.

25. Різне.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини