Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:34:18

Захистимо право на вибір на Чернігівщині

31.03.2019   10:00Агенцiя

Об'єднатися задля відстоювання спільних політичних прав і соціально-економічних інтересів вирішили низові активіст(к)и та незалежні громадсько-політичні об'єднання. Загальнонаціональна кампанія незалежного моніторингу й спостереження за дотриманням законодавства під час процесу виборів Президента України активно працює на Чернігівщині. Презентація Кампаніїта як стартував день виборів відбудеться у неділю, 31 березня, о 10:00, у Чернігові, в прес-центрі «Чиста Політика» за адресоювул. Гетьмана Полуботка, 6А.

На прес-конференції представники/ці Чернігівської регіональної групи Громадянської кампанії захисту права на вибір розкажуть: як контролювати законність виборів, протидіяти порушенням і спробам фальшування. Окремо зосередяться на старті виборів на Чернігівщині, розкажуть, які вже порушення зафіксовані. Також детально розкажуть про розвитокКампанії в регіоні, проінтернет-сторінку Кампанії, Телеграм-бота, який дозволяє у режимі реального часу отримати консультації про те, як запобігти порушенням і завжди мати під рукою всі корисні документи, і про телефон цілодобової «гарячої лінії». Презентують Facebookта Instagram сторінки Кампанії на Чернігівщині.

По всій країні спостерігачами Громадянської кампанії є практично дві сотні відповідальних активістів/ок. Відстоювання права на вибір, відстоювання наших прав та інтересів, протидія махінаціям із підкупом – це наш громадянський обов’язок, до виконання якого може долучитись кожен охочий/а, і той хто відчуває на собі відповідальність за себе та майбутнє своєї країни.
Організатори й партнери:
● Політична партія «Республіка»
● ГО «Соціальний рух»
● Платформа «Старт»
Учасники/ці:

Антон Приходько, представник Громадянська кампанія захисту права на вибір Олександр Малець, представник Громадянська кампанія захисту права на вибір
Акредитація журналістів/ок: Антон, 097 597 10 91

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини