Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:41:41

Лекція "Рак: ворога треба знати"

28.03.2019   18:00Агенцiя

Протягом березня – травня 2019 р. у м. Чернігів відбудеться низка просвітницько-мотиваційних заходів, об’єднаних у проект «Медичний десант». Він розроблений освітньою платформою «On-life» (діє на базі ЧОМГО «Світанок») у рамках програми «Конкурс мінігрантів», яку реалізує ГО «ЦГТ «АХАЛАР» за фінансової підтримки The Danish Helsinki Committee for Human Rights (DHK), Copenhagen, Denmark (Данія).
Проект покликаний допомогти громадянам сформувати власну позицію та аргументацію стосовно ходу медичної реформи в Україні й окремих аспектів доказової медицини, а також отримати розуміння інструментів впливу на зміни у медичній сфері в рамках чинного законодавства.
Одним з вищезазначених освітніх заходів стане безкоштовна відкрита лекція «Рак: ворога треба знати», яку проведе практикуючий онкогематолог Єгор Павленко 28 березня о 18.00 в аудиторії «Арсенал ідей» Чернігівського обласного молодіжного центру (вул. Магістратська, буд. 3).
Під час лекції будуть висвітлені питання причин, профілактики, лікування й наслідків онкологічних захворювань. Значна увага буде приділена розгляду медичних міфів, пов’язаних з ними.
До участі у заході запрошуються усі громадяни (зокрема, представники ЗМІ), небайдужі до питань стану особистого здоров’я, функціонування медичної сфери й імплементації відповідної реформи в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини