Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:23:09

Презентація книги Олега Бадалова

26.02.2019   12:30Агенцiя

26 лютого, у вівторок, у літературно-меморіальному  музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги Олега Бадалова «Раїса Решетнюк: митець, просвітниця, суспільний діяч». Початок о 12:30. Запрошуємо всіх охочих!

Нова книга Олега Бадалова розповідає про різні етапи життя і творчості майстра художнього слова, лауреата Всеукраїнського конкурсу читців, засновниці Чернігівського відділу «Союзу українок», лауреата Чернігівських обласних премій імені О.Десняка, М.Коцюбинського, С.Русової, заслуженої артистки України Раїси Іванівни Решетнюк. Книга адресована культурологам, мистецтвознавцям, краєзнавцям, викладачам, студентам навчальних закладів культури й мистецтва та всім, хто цікавиться мистецьким життям Чернігівщини.

Олег Бадалов здобував освіту у Ніжинському державному педагогічному інститут імені Гоголя та в Харківському державному інституті мистецтв імені Котляревського. Працював концертмейстером у Чернігівському філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, вів викладацьку роботу. У 2010-2013 рр проводив ґрунтовне дослідження стану хорової культури Чернігівщини, що публікувалося у наукових виданнях України, Російської Федерації, Республіки Білорусь. Має чимало монографій, присвячених вивченню життєвого і творчого шляху визначних представників музичного мистецтва та педагогіки.

У 2014 році О.Бадалов захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня «кандидат мистецтвознавства» у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтва. Того ж року Бадалову було присвоєно педагогічне звання «старший вчитель».

Цікавитеся історією життя відомих земляків? Тоді обов’язково завітайте до музею на презентацію книги 26 лютого о 12:30.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини