Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:13:16

Різдвяно-Новорічна програма "Майстерня Св. Миколая"

19.12.2018   10:00Агенцiя

19 грудня у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкривається Різдвяно-Новорічна програма «Майстерня Св. Миколая», а також декілька святкових виставок.
Музей запрошує переглянути виставку ікон Святого Миколая з фондів музею «Святий Миколай. Правилом віри і образом лагідності». Шанування святителя в Україні є давньою й укоріненою традицією, тому кожна з ікон – це частина історії нашого народу. Св. Микола Мокрий, Св. Микола Корсуньський, Св. Микола Іменослов – образи, що й дотепер асоціюються із заступництвом благодійністю, добром і вірою.
Виставка «Зимове мереживо» гуртківців Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, Новгород-Сіверського центру дитячої та юнацької творчості та районних центрів дитячої творчості пропонує до перегляду роботи у техніках живопису, графіки, і декоративно-прикладного мистецтва, що присвячені Різдвяно-Новорічним святам.
Роботи митців 20-21 століття із фондів музею під загальною назвою «Зимове натхнення» у жанрах портрету, пейзажу, тематичної картини висловлюються на зимово-різдвяну тематику у своїй неповторній інтерпретації. На виставці представлені роботи Миколи Глущенка, Анатолія Шкурка, Золтана Жолтеса, Івана Пенського, Андрія Гети та інших знаних майстрів. Тема кожної роботи створює не лише настрій певної пори, а й візуалізує дитячі спогади, мрії, натхнення художника.
Деталі – за тел.: 0462-676715, 0462-774616, або на сторінці музею у соцмережі «Facebook» https://www.facebook.com/halahan.art/.

Окремого відкриття виставок не планується. Представники ЗМІ запрошуються у зручний час з 10.00 до 16.00.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.