Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 01:26:52

Секційні засідання педагогічних працівників міста Чернігова "Серпневі зустрічі"

27.08.2018   12:00Агенцiя

У Чернігові вчителі зустрінуться з провідними науковцями-педагогами, авторами підручників для Нової української школи
З метою підвищення професійної компетентності педагогів 27 серпня на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19 (вул. Мстиславська, 76) відбудуться секційні засідання педагогічних працівників міста Чернігова «Серпневі зустрічі».

Початок засідань о 12.00.

Робота секцій буде спрямована на реалізацію Концепції Нової української школи. Учасники безпосередньо поспілкуються з науковцями: авторами Типових освітніх програм і підручників Нової української школи, підручників, ознайомляться з методикою використання конструктора LEGO у дошкільній та початковій освіті, візьмуть участь у розробці і обговоренні дослідницьких проектів та квестів.

Теми та гості заходу:
Всеукраїнські проекти Міністерства освіти і науки України: інноваційний освітній проект всеукраїнського рівня «Я дослідник» -Коломоєць Галина Анатоліївна, науковий співробітник відділу цифрової освіти та ІКТ Інституту модернізації змісту освіти, координатор проекту «Я –дослідник», Гущина Наталія Іванівна, старший викладач кафедри відкритих освітніх систем та ІКТ ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», автор підручників ВД «Освіта», координатор проекту «Я –дослідник»;
«Урізноманітнення форм навчання математики в першому класі» -Бевз Валентина Григорівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри математики і теорії та методики навчання математики НПУ імені М. П. Драгоманова,Васильєва Дарина Володимирівна – вчитель математики вищої категорії, старший науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук;
«Від пошукової активності до дослідницьких умінь та навичок: як формувати дослідницьку поведінку в початковій школі» -Гущина Наталія Іванівна, старший викладач кафедри відкритих освітніх систем та ІКТ ДВНЗ «Університет менеджменту освіти»;
«STEM – майстерня» -Марченко Володимир, спеціаліст із розробки і впровадження інформаційних технологій та STEM досліджень ВД “Освіта”.
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини