Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:43:25

Відкриття фотовиставки Владислава Тугучова "Птахи Чернігівщини"

26.04.2018   16:30Агенцiя

Зараз у світі набуло широкого розповсюдження таке хобі як бьордвотчинг. Назва цього захоплення походить від англійських слів «bird» (птах) і «watching» (дивитися, спостерігати).
Приємно зазначити, що у Чернігові є людина, яка вже кілька років через об’єктив вивчає орнітологію нашого краю, а також привозить гарні світлини птахів з-за кордону.
Чернігівський бьордвотчер Владислав Тугучов має велику колекцію спійманих у кадр пташок. Невеличка частина цієї колекції буде представлена 26 квітня цього року о 16.30 у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського (вул. Кирпоноса, 22) під час відкриття персональної фотовиставки Владислава Тугчова  «Птахи Чернігівщини».
        Фотографувати Владислав Тугучов почав ще в дитинстві. З того часу з фотоапаратом не розлучався.        

Закінчив Національний медичний університет ім. О. Богомольця. Нині працює сімейним лікарем у поліклініці ЧМЛ № 3. Є активним членом фотоклубу «Прекрасне поруч» при Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського та Народного аматорського фотоклубу «Чернігів». Серед творчих здобутків Владислава Тугучова - дві персональні фотовиставки, участь у звітних виставках фотоклубів, перемога у фотоконкурсі «Симфонія зими», що проводився Першим Чернігівським фотопорталом спільно з Чернігівською міською бібліотекою ім. М. Коцюбинського.
 

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини